Societat 31/08/2023

Has sentit a parlar de les kombutxes?

Pyrénées Andorra t'explica les propietats i els beneficis d'aquesta beguda fermentada

ARA Andorra
1 min
La secció d'alimentació de Pyrénées Andorra disposa d'una àmplia gamma de kombutxes

És possible que alguna vegada hagis sentit a parlar del kombutxa, però saps què és i les propietats i beneficis que aporta? Doncs el primer que has de saber és que el kombutxa és una beguda fermentada que es prepara a base de te. La fermentació del kombutxa s'assoleix gràcies a un cultiu de bacteris i llevats, a més del fong propi del kombutxa. I és gràcies a la fermentació el que permet que el te es transformi en una beguda amb una gran quantitat de vitamines, minerals i àcids orgànics essencials.

A la secció d'alimentació de Pyrénées Andorra trobaràs una àmplia varietat de kombutxes, com ara, les que disposa Flaxe&Kale, Komvida, Voelkel, Mun, Captain Kombucha. Totes elles es presenten amb diferents sabors (llimonada, pinya colada, cafè, cúrcuma, mojito, pastanaga, etc.) que ben segur algun d'ells satisfà el teu paladar.

Les kombutxes es presenten amb una gran varietat de sabors

Les propietats i beneficis del kombutxa són múltiples, però els més coneguts i populars són els següents: antioxidants, hidratants, antibacterians, digestius, redueixen el colesterol, aporten òptims beneficis pel fetge i ronyons, reforça el sistema immunitari i són baixos en calories.

Ara que ja tens més informació, t'atreveixes a degustar un te kombutxa?

stats