Societat 01/08/2019

L'Hospitalet demana la suspensió de la plaça per a l'Andorra

El club català insta el Consell Superior d'Esports a que retiri l'adjudicació de forma cautelar

Ara Andorra
1 min
L'Hospitalet en un partit contra l'Horta.

BarcelonaEl CE Hospitalet ha emès aquest dijous un comunicat en el qual insta el Consell Superior d'Esports (CSD) que se suspengui, cautelarment, l'adjudicació de la plaça vacant en el grup 3 de Segona Divisió B que es va quedar l'FC Andorra.

En el text que va publicar per les xarxes socials, el club català assegura ser el titular del "millor dret esportiu" a la categoria, criteri prioritari a tenir en compte per atorgar una plaça vacant. "És de justícia i d'acord amb els principis que regeixen l'ordenament jurídic federatiu que el millor dret esportiu l'ostenta el club que havent participat en la fase d'ascens a Segona Divisió B hagi arribat a l'eliminatòria més alta i no l'hagi obtingut", diu una resolució emesa per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) el 3 de juliol, informa el diari Sport.

En el comunicat també assenyalen haver-se sentit "indefensos", ja que la RFEF, com òrgan regulador de la competició, hauria d'haver suspès el procediment d'assignació de la referida plaça vacant. Finalment, l'entitat del Llobregat acusa la mateixa Federació per la seva "falta de transparència" en aquest cas i és per això que sol·licita al CSD l'"auxili necessari per a deixar sense efecte aquesta assignació".

stats