Societat 02/06/2023

Ignasi Pujol és el nou responsable de l'Opus Dei a Andorra

Substitueix Ignasi Font

ARA Andorra
1 min
Ignasi Pujol.

Andorra la VellaEl prelat de l’Opus Dei, Fernando Ocáriz, ha nomenat Ignasi Pujol vicari de l’Opus Dei per a Catalunya i Andorra. Pujol substituirà Ignasi Font, qui exercia aquest càrrec donis del 2016 i que a partir d’ara farà l’atenció pastoral de l’Opus Dei a Catalunya. Ignasi Pujol es converteix en el màxim responsable de la prelatura a Catalunya i Andorra.

Ignasi Pujol Artigas (Barcelona, 1976) és llicenciat en Història, graduat en Magisteri, màster MBA per l’IESE i doctor en Teologia moral per la Universitat Pontifícia de la Santa Creu (Roma). Fins a la seva ordenació, l’any 2014, ha treballat a l’àmbit de l’empresa familiar i l’educació, sobretot en tasques gerencials. Ja com a sacerdot, ha exercit el seu ministeri a Saragossa i a Barcelona, especialment a la pastoral juvenil i universitària. Donis del 2020 és membre del consell del vicari de l’Opus Dei per a Catalunya.

Per a poder dur a terme de manera eficaç la direcció, el prelat de l’Opus Dei compta amb un vicari al capdavant de cadascuna de les regions en què es divideix l’Opus Dei pel món. Algunes regions, al seu torn, són dividides en delegacions.

stats