Societat 18/09/2018

La II Gala Pere Valls reivindicarà una vegada més l'obertura d'un Centre de dia per als malalts d'Alzheimer

L'acte se celebrarà el 21 de setembre a la sala Prat del Roure d'Escaldes-Engordany

Marc Pérez
1 min
De esquerra a dreta, el músic Quim Salvat, la presidenta de l'AAMA, Montse Valls i el director de l'hotel Isard, Jordi Llaveria durant la presentació de la II Gala Pere Valls. / M. P.

Andorra la VellaL'objectiu principal de la II Gala Pere Valls serà la reivindicació, una vegada més, de l'obertura d'un Centre de dia per als malalts d'Alzheimer. Així ho ha confirmat aquest dimarts en la presentació de l'acte la presidenta de l'Associació Andorrana per la Malaltia d'Alzheimer (AAMA), Montse Valls, assegurant que "el més important és la divulgació de la malaltia". A més, creu "fermament" que aquesta seria una bona solució per a les famílies ja que podrien tenir els pacients a casa seva. L'acte tindrà lloc el proper divendres 21 de setembre a les 19.30 hores a la sala del Prat del Roure.

En la presentació també ha assistit el músic Quim Salvat, creador de la cançó '21.7', que interpretarà en la gala del proper divendres. Salvat ha confirmat que tots els beneficis obtinguts amb el seu treball s'han destinat a causes benèfiques i està preparant un projecte de musicoteràpia per ajudar els pacients. Per últim, el director de l'hotel de l'Isard, on ha tingut lloc l'acte, ha encoratjat la feina que fa tant l'AAMA com Salvat i creu que "tothom hauria d'aportar el seu granet de sorra".

En la gala, els assistents podran gaudir d'una sessió molt dinàmica, que comptarà amb diferents cançons i balls, la presència de diferents personalitats i un recordatori a Pere Valls.

stats