La imprudència d'uns ciclistes que podia haver acabat en tragèdia

El patinador Thomas Geerdinck publica a les xarxes socials una infracció a la rotonda d'entrada del poble d'Encamp mentre el també patinador Jos de Vos ho grava

És habitual veure ciclistes pedalejant per les vies andorranes, on conviuen practicants d'aquest esport amb conductors. No obstant, en el moment en que un d'ells no segueix el codi de circulació, s'arrisca a posar en perill la vida de més d'un. És el cas d'uns ciclistes que fa uns dies circulaven per la CG2 a l'altura d' Encamp i en direcció als túnels de Ràdio Andorra. En arribar a la rotonda del poble d'Encamp, un d'ells, en comptes de seguir el sentit de circulació i agafar-la per la dreta, com si fa el patinador Jos de Vos –que és qui ho grava–, decideix continuar per l'esquerra perquè li haurien fallat els frens, segons assegura. Just en el moment en què un cotxe també agafa la rotonda, i que va haver de frenar per no causar-li lesions. 

Les imatges han estat difoses a les xarxes socials pel patinador holandès Thomas Geerdinck,  qui publica la 'gesta' al seu canal d' Instagram, de manera que tothom veiés el que va passar. El mateix vídeo on apareix un velocímetre que marca una velocitat de fins a 70 km/h, sobrepassant el límit del que marca la senyalització en aquell tram. Es dona la circumstància que aquest vídeo ja ha estat retirat.