Societat 10/12/2023

Incendi a les xarxes per un anunci d'una habitació de lloguer per 600 euros

L'anunci ha estat compartit àmpliament a les xarxes socials, ha provocat una onada de crítiques i discussions sobre la necessitat de prendre mesures

ARA Andorra
1 min
Imatge de l'anunci

Andorra la VellaLa crisi d'accés a l'habitatge a Andorra s'ha vist accentuada avui amb la notícia que una habitació a Escaldes es lloga per 600 euros al mes. Aquesta xifra ha generat una gran indignació entre la població, ja que destaca la dificultat creixent per trobar allotjament a preus assequibles al petit principat.

L'anunci, que ha estat compartit àmpliament a les xarxes socials, ha provocat una onada de crítiques i discussions sobre la necessitat de prendre mesures urgents per abordar la crisi d'habitatge. Molts residents locals i membres de la comunitat andorrana expressen la seva frustració pel fet que trobar un lloc per viure a preus raonables esdevé cada vegada més difícil.

La situació també ha portat a una crida general per part de la societat civil i altres organismes per implementar polítiques que afavoreixin la construcció d'habitatges assequibles i l'adopció de mesures que protegeixin els residents locals.

 

stats