Societat 22/09/2023

La incertesa respecte al futur de Marina d'Or preocupa els propietaris andorrans

Des del 17 de setembre s'han cancel·lat totes les reserves i existeix por per la potencial pèrdua de valor dels habitatges

ARA Andorra
1 min
Imatge de Marina d'Or.

Andorra la VellaMarina d'Or, el complex turístic situat a Orpesa (Castelló), ha tancat portes i ha cancel·lat totes les reserves fetes en hotels o activitats fins a nou avís. Ha comunicat que aquells que havien reservat tindran dret a un reemborsament, però el futur del complex, adquirit fa un mes pel grup Fuertes, queda en el aire.

Fonts immobiliàries han indicat que hi ha desenes d'Andorrans amb apartaments comprats a Marina d'Or que estan patint a l'espera de veure quin és el futur del complex. Sense tota l'oferta complementària el valor dels habitatges és molt menor i no tenen cap informació sobre quina és la intenció del nou propietari.

Marina d'Or va ser un destí on molts andorrans van invertir a principis de segle. Segons les mateixes fonts, el valor dels habitatges va caure de forma important al 2008, però després s'ha recuperat. El tancament, de moment, de tots els complements i els hotels deixa a l'aire l'evolució del valor.

stats