Societat 04/06/2019

Els infants de 10 anys ja poden participar en els cursos de vela

L'activitat s'emmarca dins de les setmanes joves

Marc R. Fort
1 min
Sandra Molné, cap del departament d'Esports del comú de la Massana; Jordi Olcina, tècnic d'Esports del comú d'Encamp, i Josep Tudó, cap d'àrea d'Activitats i Programes Esportius. / M. R. F. (ANA)

EncampLa principal novetat de l'edició d'enguany de les setmanes joves recau en el curs de vela, que veurà ampliada la seva franja d'edat de participació i els torns. D'aquesta manera, els joves d'entre 10 i 17 anys es podran sumar a l'activitat, substituint l'edat mínima d'altres anys, que era de 12. La setmana de joves és una iniciativa en què hi participen els set comuns del Principat i que consisteix en tot un seguit d'activitats, entre les quals figuren cursos de vela, que es duran a terme al Port de la Selva (Costa Brava), vòlei platja i 'parkour al Parc Central d'Andorra la Vella, una volta a Andorra a peu i descensos en BTT al circuit de PAL. En la roda de premsa celebrada aquest dimarts al comú d'Encamp, hi han assistit Sandra Molné, cap del departament d'Esports del comú de la Massana; Jordi Olcina, tècnic d'Esports del comú d'Encamp, i Josep Tudó, cap d'àrea d'Activitats i Programes Esportius.

En totes les activitats les places seran limitades i el preu d'inscripció variarà en funció de si l'inscrit és resident o no. En activitats com el curs de vela, amb sis torns disponibles, s'hi requerirà un mínim de vuit inscrits pel que fa al primer i sisè torn, i un mínim de quatre inscrits pels restants. En tots dos casos, el màxim de places disponibles per torn serà de divuit inscrits. En el cas del 'parkour', on en un principi figuraven tres torns disponibles, finalment s'ha suprimit el segon d'ells, que comprenia les dates del 22 al 26 de juliol, per la qual cosa l'activitat es durà a terme del 15 al 19 de juliol i del 2 al 6 de setembre.

stats