Els infants prenen la paraula a les xarxes del raonador

Coincidint amb el Dia mundials dels infants, la institució ha llençat una campanya que s'ha difós a través de les xarxes

Els infants prenen la paraula en la campanya que ha llençat el raonador del ciutadà coincidint amb el Dia mundial dels infants. Des de la institució s’ha donat veu a quatre infants que han volgut transmetre els seus neguits.

Amb aquesta acció, el raonador del ciutadà ha volgut fer especial èmfasi en els drets dels infants i també incidir que els infants majors de dotze anys poden anar directament a la institució a transmetre problemàtiques sense la necessitat d’anar acompanyats d’un progenitor o un tutor. Aquesta campanya s’ha promogut a través dels perfils de Twitter i Facebook de la institució.

Al llarg d’aquesta setmana han estat moltes les institucions i empreses que s’han volgut sumar al Dia mundials dels infants. Cal destacar, en aquest sentit, Caldea, que ha organitzat una sessió de pintacares, seguida d’un berenar. A banda, es va vestir de blau per donar suport a la jornada.