Societat 11/04/2021

Augmenta el nombre d'ingressats per Covid a l'hospital

Augmenten a 37 les persones a Nostra Senyora de Meritxell

ANA
1 min
L'entrada de l'hospital. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl Govern ha informat aquest diumenge que la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 12.545 persones i es registren un total d’11.825 altes. Això significa que en les darreres 24 hores s'han comunicat 48 contagis, una xifra similar a la dels darrers dies, que incrementa la xifra total amb una mitjana de 50 casos.

El nombre de persones ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell la que augmenta i passa de 25 a 26, aquest diumenge. Pel que fa a malalts ingressats a la Unitat de Cures Intensives, es mantenen en 11 –9 d’ells requereixen ventilació mecànica, una menys que dissabte–. Això fa un total de 37 pacients. Val a dir que a la planta Covid-19 habilitada al Cedre no hi ha cap ingressat, i que el total de defuncions fins a la data continua en 120 víctimes mortals.

Des de l’inici del Pla de vacunació ja s’han administrat 16.170 dosis. Pel que fa a la població escolar, no hi cap aula sota vigilància activa, ni sota vigilància passiva.

stats