Societat 06/02/2022

Injecció de 700.000 euros per rehabilitar l’escola espanyola de Ciutat de Valls

ARA Andorra
1 min
Escoles de Ciutat de Valls.

Andorra la VellaEl Govern ha aprovat aquesta setmana l'adjudicació dels treballs per reformar i rehabilitar l'antic edifici de l'escola espanyola de Ciutat de Valls per cedir-lo de manera temporal per a l'extensió del Lycée Comte de Foix. Segona ha explicat el ministre portaveu, Eric Jover, el concurs públic ha recaigut a l'empresa Coansa per un import total de 648.472,98 euros. El termini d'execució dels treballs és de 5 mesos.

L'objectiu és donar resposta a l'increment d'alumnes que es preveu a la segona ensenyança del sistema francès per als propers anys. La segona fase d'obres que ara s'adjudica permetrà rehabilitar aquest segon espai on previsiblement s'ubicaran els alumnes de Seconde. El projecte consisteix en la reforma integral de l'antic edifici espanyol de Ciutat de Valls, de la instal·lació elèctrica, contra incendis, canvi de paviments, tancaments exteriors (finestres) i distribucions interiors. Aquesta reforma ha d'estar disponible pel proper curs escolar 2022-23.

En aquest sentit, es recorda que el febrer del 2019 el ministeri d'Educació i Ensenyament Superior d'Andorra va anunciar un acord amb el llavors delegat de l'ensenyament francès, Denis Dekerle, per la cessió per part del Govern al Lycée dels espais de Ciutat de Valls.

stats