Societat 31/03/2019

Les inscripcions a AINA s'obren a internet

Els infants de 7 a 14 anys podran fer la preinscripció a www.aina.ad a partir del 8 d'abril

Agència ANA
1 min
Una imatge d'una de les activitats de les colònies d'AINA. / FACEBOOK AINA

Andorra la VellaLa casa de colònies AINA canvia aquest any el procediment d’inscripció per a les colònies de l’estiu. D’aquesta manera, els torns a la Casa i la Borda, és a dir, dels infants d’edats compreses entre els 7 i els 14 anys es podran fer a través de la web www.aina.ad.

D’aquesta manera, el procés de preinscripció s’obrirà el 8 d’abril i estarà operatiu fins al dia 24 del mateix mes. Tal com informen des de la casa de colònies, l’ordre de registre no es tindrà en consideració. Entre el 6 i el 10 de maig es confirmaran les places dels diferents torns i entre el 13 i el 26 del mateix mes hi haurà un procés de formalització de les inscripcions, que haurà de fer-se de manera presencial a AINA.

En canvi, les inscripcions als campaments CAINA i Tamarros, és a dir, per als joves que tenen entre 15 i 17 anys, s’hauran de fer de forma presencial el 27 d’abril.

Aquesta nova eina per a les inscripcions evitarà que molts pares hagin de fer les cues d’altres anys, en què molts, per poder tenir una plaça, es desplaçaven a AINA el dia de les inscripcions hores abans de l’obertura de portes per no quedar-se sense lloc.

stats