Societat 30/01/2022

Inscripcions obertes del 3 al 16 de febrer per obtenir el graduat en segona ensenyança

Els exàmens se celebraran entre el 8 i el 10 de març

ARA Andorra
1 min
La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla

Andorra la VellaLa propera convocatòria d'exàmens oficials del graduat en segona ensenyança per a candidats lliures es farà al pròxim mes de març. Pot accedir a la convocatòria tota persona establerta legalment al país -andorrana o resident- i les persones andorranes no residents de més de 16 anys.

Els candidats han de fer la inscripció en el període comprès entre el 3 i el 16 de febrer del 2022, ambdós dies inclosos, al Servei de Tràmits de l'edifici administratiu del Govern. Els exàmens se celebraran entre el 8 i el 10 de març.

Els exàmens tindran lloc al Centre de Formació al Llarg de la Vida, situat a l'edifici de les Columnes d'Andorra La Vella. Els candidats han d'arribar deu minuts abans de l'inici dels exàmens per comprovar-ne la identitat. El candidat ha de dur el passaport o el document oficial d'identitat per accedir al recinte on es fan els exàmens. El tribunal examinador pot sol·licitar al candidat que s'identifiqui en qualsevol moment dels exàmens. Els candidats han de seguir les normes establertes pel Govern per fer front a la situació d'emergència sanitària ocasionada per la pandèmia del SARS-CoV-2.

El 30 de març del 2022, a partir de les 15.00 hores, l'àrea encarregada dels exàmens oficials publicarà els resultats de tots els candidats amb la qualificació d'apte o no apte.

stats