Societat 22/06/2022

Intervenen 133.000 euros en dues operacions a la duana de la Farga de Moles

Els dos inculpats van continuar el viatge amb mil euros cadascú en concepte de mínim de supervivència

ANA
1 min
La Guàrdia Civil va intervenir 133.000 euros en dues operacions.

Valls de ValiraTal dia com avui de fa 10 anys, el 22 de juny de 2012, va ser notícia...

La Guàrdia Civil va intervenir 133.000 euros aquest dijous en dues operacions realitzades a la duana de la Farga de Moles. La primera es va produir a les deu del matí durant la inspecció a un taxi amb matrícula andorrana que es dirigia cap a l'estat espanyol. Els agents van trobar 45.000 euros en una bossa que portava el passatger del taxi, R.M.G.B., de 41 anys i veí de Barcelona.

La segona actuació es va produir a les 11.45 hores durant la inspecció a un Audi A7 amb matrícula espanyola que es dirigia cap a Andorra. Els agents van trobar 90.000 euros a l'interior d'un maletí d'un ordinador portàtil, que portava J.F.F., de 61 anys i veí de Barcelona.

Els dos inculpats van continuar el viatge amb mil euros cadascú en concepte de mínim de supervivència, i la resta dels diners van quedar a disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya. A més, es van aixecar les corresponents actes per infraccions a la normativa sobre blanqueig de capitals.

stats