Societat 09/05/2022

Intervenen 33.700 euros en dues operacions a la duana de la Farga de Moles

Els inculpats van continuar el viatge amb mil euros en concepte de mínim de supervivència

ANA
1 min
L'Agència Tributària de la duana espanyola.

Andorra la VellaTal dia com avui de fa 10 anys, el 9 de maig de 2012, va ser notícia...

La Guàrdia Civil va intervenir aquest dimarts 33.700 euros en dues operacions efectuades a la duana de la Farga de Moles. Les intervencions es van produir entre les 13.45 i les 17 hores a dos vehicles que es disposaven a abandonar Andorra en direcció a Espanya.

La primera intervenció es va produir durant el control a un Porsche 911 Carrera 4S, conduït per R.S.E., de 48 anys i amb residència a Barcelona. Els agents van trobar 13.500 euros entre la documentació del vehicle.

Posteriorment, els agents van trobar 23.200 euros durant la inspecció a un Volkswagen Touran. Els diners estaven en una bossa amb medicaments. Al cotxe hi viatjaven M.E.M.S., de 66 anys, i M.L.M.S., de 64 anys, totes dues germanes i veïnes de Barcelona. 

En tots els casos, els inculpats van continuar el viatge amb mil euros en concepte de mínim de supervivència, i la resta dels diners van quedar a disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya. A més, es van aixecar les corresponents actes per una infracció a la normativa sobre el blanqueig de capitals.

stats