Societat 04/11/2020

Inúu obre les tardes de diumenge a les famílies

Caldea ofereix també descomptes per als residents del 50%

Ana
1 min
Una imatge del termolúdic. / CALDEA

Escaldes-EngordanyCaldea ha decidit que durant el mes de novembre les famílies amb infants majors de cinc anys puguin accedir a Inúu, els diumenges a la tarda, modificant així el funcionament normal del centre que habitualment només permet l’accés als adults. A més, els residents majors de setze anys que vulguin gaudir de l’experiència Inúu ho podran continuar fent tots els dies de la setmana, de deu del matí a deu de la nit, amb un descompte especial del 50% sobre la tarifa de resident, és a dir, a 16,75 euros.

Des d’aquest dilluns, i a causa de les noves mesures restrictives decretades als països veïns, Caldea manté únicament operatius el Club per a socis, Inúu i el servei de tractaments. Ara, a més, ha decidit impulsar les promocions abans esmentades pensant en el públic nacional.

Des del termolúdic recorden que continuen operant "amb un protocol extrem de neteja i desinfecció de tots els seus espais i el tractament de les aigües amb desinfectants d’alt espectre, innocus per a la pell, alhora que segueix aplicant totes indicacions de les autoritats sanitàries".

stats