Societat 08/08/2022

Un iPhone 13 pot ser teu avui mateix

Pyrénées Andorra continua regalant premis molt interessants

Redacció
2 min
Targeta regal del sorteig de Pyrénées Andorra

Encara no t'has assabentat? No saps que Pyrénées Andorra regala premis valorats entre els 300€ i 900€? Afanya't i vine fins a Pyrénées Andorra per a participar en el sorteig que se celebra cada dia en el qual pots guanyar des d'iPhones 13 a targetes regal valorades fins als 600€. I avui dilluns, el premi torna a ser un iPhone 13.

Calendari sorteig estiu Pyrénées Andorra

En aquest calendari pots veure tots els productes que sorteja Pyrénées Andorra i un (o més) poden ser teus d'una manera molt senzilla. Només has de venir al centre, fer una compra valorada en 50 € i ja pots participar en aquest sorteig tan suculent.

No només se sortegen dispositius mòbils. També pots fer-te amb una de les targetes regal valorades entre els 300-600 € perquè els gastis en marques seleccionades, com ara, Polo Ralph Lauren, Fula, Ofelia, Sneakers o Gallery. I no només això, també pots guanyar targetes regal per destinar-les a la secció de perfumeria i parafarmàcia, parament per la llar o a la secció d'alimentació gurmet. Tot un assortit de premis que segur li trauràs profit.

Instants abans del sorteig

CONDICIONS PER A PARTICIPAR AL SORTEIG

Una de les condicions indispensables per entrar al sorteig és tenir divuit anys i fer una compra a Pyrénées Andorra d'un import igual o superior a 50 €. Per cada 50 € es rebrà una butlleta que s'haurà d'omplir correctament i dipositar en una urna que està ubicada a la planta baixa dels grans magatzems. Tota despesa feta en la secció de restauració, alimentació, agència de viatges, duty free i concessionaris no serà vàlida. Un altre dels requisits per a participar és estar present en el moment de l'extracció de la butlleta guanyadora. El sorteig es fa cada dia a les 20:00 h. Si el concursant guanyador no apareix al moment o bé la butlleta no compleix els requisits establerts, aleshores es repetirà el procediment fins que el titular de la butlleta extreta estigui present i aquesta sigui correcta.

stats