Societat 12/03/2019

Ja es aquí la guia Informa't 2019-2020

El llibret manté el format dels darrers anys, amb tots els serveis relacionats amb l’emprenedoria i l’ocupació, entre d'altres

Ara Andorra
1 min
La nova guia Informa't 2018-2019. / SFG

Andorra la VellaEl departament de Joventut i Voluntariat començarà a distribuir aquesta setmana la nova guia Informa’t d’ensenyament i recursos juvenils 2019-2020. L’edició i la coordinació de la guia s’ha fet des del Govern d’Andorra, amb la col·laboració dels set comuns. El llibret manté el format dels darrers anys amb tots els serveis i recursos d’interès per als joves en temes tan diversos com ara els relacionats amb l’emprenedoria i l’ocupació, les ajudes a l’habitatge, els serveis de salut o les subvencions a associacions, entre d’altres.

La informació inclosa va especialment dirigida al públic d’entre 16 i 29 anys, però és també una eina de treball per a qualsevol professional que estigui en contacte amb joves. La seva missió és doble: per una banda, facilita l’orientació educativa i, per l’altra, tracta i promou l’actitud emprenedora i associativa dels joves garantint l’accés i l’aprofitament dels serveis comunals i nacionals que ja existeixen. La nova guia Informa’t es podrà trobar a tots els centres educatius, als punts joves de cada parròquia i, en general, a tots els edificis públics del país.

stats