Societat 16/10/2021

Ja pots comprar la cadira d'El Rubius

Tot el que necessites per ser un 'gamer' ho pots trobar a l'FNAC de Pyrénées Andorra

E.C.
2 min
La cadira del youtuber El Rubius, ja disponible a l'FNAC de Pyrénées Andorra.

Andorra la VellaPotser no tindràs els seus diners. Ni tampoc la seva fama. Però el que sí que podràs tenir és la seva cadira 'gamer'. Des d'aquesta setmana pots trobar a l'FNAC de Pyrénées Andorra, la cadira dissenyada pel conegut youtuber El Rubius i la popular marca Drift.

Tot el que necessites per ser un 'gamer' és a l'FNAC de Pyrénées Andorra.

El seient, que el jove youtuber anomena "la cadira definitiva de les llegendes del 'gaming'" (en realitat el seu nom tècnic és Drift Rubius PRO Gaming Chair'), està plena de petits detalls que recorden el seu creador, com són el seu nom escrit en japonès o la seva marca personal, a més de tenir dos coixins extraïbles amb el logo de Mad Kat brodat. Disposa d'una sòlida estructura d'acer coberta d'espuma d'alta densitat que permet passar-se hores escarxofat a la cadira jugant a videojocs. A més, els seus reposabraços 4D permeten recolzar no només l'avantbraç sinó també els colzes, en una postura que normalment adopten els 'gamers' quan són en plena acció. La butaca també compta amb un respatller que es pot inclinar des dels 90 graus fins als 135.

Què més necessites per ser un gamer?

A més de moltes ganes de jugar a videojocs -perquè la traça ja és una altra cosa- per ser un autèntic 'gamer' necessites una taula ben llarga on puguin cabre diverses pantalles, el teclat i els comandaments que puguis arribar a fer servir. A les seccions d'informàtica i videojocs de l'FNAC d'Andorra trobaràs una gran varietat d'opcions, molt enfocades a l'estil visual que més els agrada als 'gamers'. A més a més, aquests dies i fins al 27 d'octubre, la secció 'gaming' té un 20% de descompte en la segona unitat de videojocs i accessoris de consola.

Agafa el comandament per les banyes i demostra qui mana.

La decoració i els llums la deixem al teu gust, però et recomanem que facis servir una llum tènue -o que puguis regular la seva potència- perquè una llum massa brillant a l'habitació farà que no percebis adequadament tots els colors que ofereix la pantalla de l'ordinador. Tot ho podràs trobar a l'FNAC de Pyrénées Andorra.

stats