Societat 01/03/2022

Joan Antoni Azurmendi assumeix la gerència de la Borda de l'Avi

Arxiu ANA
1 min
El nou gerent de la Borda de l'Avi, Joan Antoni Azurmendi, davant del restaurant.

La MassanaTal dia com avui de fa 10 anys, l'1 de març de 2012, va ser notícia...

El restaurador i hoteler, Joan Antoni Azurmendi, s'ha posat al capdavant de la Borda de l'Avi ocupant-ne la gerència. Coincidint amb el 36è aniversari del restaurant, Azurmendi es proposa fer algun canvi perquè el local torni a ser una icona dins de la gastronomia del país i de fora. Alguna de les accions que es preveuen són enfocar el negoci cap a la gent d'Andorra, presentar una nova carta i centrar-se en una atenció més personalitzada.

Joan Antoni Azurmend, després de més de 30 anys vinculat amb la Borda de l'Avi, ara n'afaga les regnes com a gerent i ho fa 'amb molta il·lusió', ha reconegut a l'ANA. El principal objectiu que es marca en aquesta nova etapa és que el restaurant, una de les bordes més antigues del país, torni a ser una icona dins de la gastronomia andorrana i de fora.

La Borda de l'Avi celebra enguany el 36è aniversari i amb motiu de la commemoració Joan Antoni Azurmendi es proposa donar un nou enfocament al negoci. En aquest cas, ha explicat que volen centrar-se en una clientela 'més andorrana' sense desatendre però, la gent de fora. També es presentarà, el mes vinent, una nova carta amb plats nous tot i que mantenint la base de la carn a la brasa i a l'ast, un dels distintius de la Borda. I Azurmendi també es proposa tenir una atenció més personalitzada amb el client per tal de 'donar a tothom el que necessita', ha indicat.

stats