Societat 16/12/2022

Joan Martínez Benazet: "Ni jo ni ningú de la meva família hem rebut, rebem o rebrà cap benefici de Grífols"

L'exministre afirma que l'única relació que té amb el projecte és la seva presència "altruista" al Consell d'Administració

ARA Andorra
1 min
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet.

Andorra la VellaJoan Martínez Benazet ha lamentat les difamacions que estan fent córrer “sobre mi i la meva família” respecte que s’està beneficant del projecte de Grífols o que tindran càrrecs remunerats quan el laboratori estigui en marxa. L’exministre de Sanitat ho ha negat rotundament. “Ni jo ni ningú de la meva família hem rebut, rebem o rebrà cap benefici de Grífols i ni jo ni ningú de la meva família hem tingut, tenim o tindrem un contracte amb el laboratori de Grífols”. El pneumòleg ha volgut deixar clar que l’única relació amb el projecte és que “de forma altruista (sense cobrar) formo part del Consell d’Administració, però no hi ha cap altra relació “ni em beneficio en cap sentit”.

Martínez Benazet ha criticat que “individus o indivídues estiguin dient de forma insidiosa i covarda” aquestes injúries “perquè el que haurien de fer és presentar alguna prova i acusar-me públicament, ja que llavors podria defensar-me amb la presentació d’una querella criminal”. L’exministre ha destacat en una entrevista al programa La Rèplica d’Andorra Televisió que la previsió és que el laboratori de Grífols a Ordino estigui en funcionament durant el 2023 i com a molt podria allargar-se fins al 2024 en cas que es tardi més del que està previst per acabar els accessos.

stats