Societat 09/01/2018

Joguines solidàries per a vint famílies de l'Alt Urgell

La campanya 'Jo també vull jugar', organitzada per Càritas Urgell i altres entitats de la comarca, permet que els Reis arribin a infants de llars amb dificultats econòmiques

ARA Andorra
1 min
Imatge de la inauguració de la botiga Grapats Encants, un dels punts de recollida de la campanya / CÀRITAS URGELL

Andorra la VellaLa campanya 'Jo també vull jugar', organitzada per Càritas Urgell, el club Sedis, el Consorci d'atenció a les persones i la residència Caser Oliana, ha permès repartir joguines a 20 famílies de la comarca de l'Alt Urgell amb dificultats econòmiques per Reis, segons informa el Bisbat d'Urgell.

En els dies previs a Nadal es va iniciar una campanya de recollida de joguines noves o usades en bon estat, a través dels punts de recollida habilitats al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell, a Càritas Urgell, al centre Sant Ot i la botiga de Grapats Encants, i també a la seu de l'Associació d'Hosteleria. Es van recollir 190 joguines i 28 llibres.

Una bona part de les joguines es van recuperar adequadament i van tornar al circuit d'ús, permetent aquesta acció solidària impulsada per entitats de la Seu d'Urgell, encapçalada per Càritas Urgell. Les famílies van rebre les joguines els dies previs a la vigília del dia 6, per arribar als infants a través de les carrosses dels Reis Mags.

stats