Societat 18/11/2019

Una jornada per caminar cap a l'equilibri de gènere

L'acció, que es duu a terme el dissabte 23 de novembre, coincideix amb el 25è aniversari de l'ADA

Ara Andorra
1 min
Emma Giner serà l'encarregada de dirigir la jornada de l'ADA. / EMMA GINER

Andorra la VellaL’Associació de Dones d’Andorra (ADA) celebra els 25 anys de la seva creació amb l’organització d’una sessió de reflexió i treball entre les seves associades i totes les persones que s’hi vulguin afegir per debatre sobre els reptes de la dona avui a Andorra. L’objectiu és redactar una agenda per aconseguir l’equilibri de gènere que serà el full de ruta per a les accions futures de l’associació.

La sessió, que tindrà lloc dissabte 23 de novembre al matí a l’hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany, tractarà sobre quatre temes transversals: la llibertat de la dona avui; dona i treball; dona i educació, i representativitat de la dona en llocs de decisió.

Tal com expliquen des de l'associació, durant tres hores les assistents treballaran en taules per proposar una agenda de futur i que englobi la visió de les diferents generacions de dones d’Andorra en les diferents temàtiques.

La presidenta de l’associació, Montserrat Nazzaro, destaca “la importància de treballar amb totes les dones i amb les seves diferents sensibilitats per preparar les accions de futur, ja que l’ADA és una associació oberta que dona resposta a les necessitats i preocupacions de totes les dones".

La jornada serà animada per Emma Giner, experta en fer créixer equips. Té una experiència de més de 20 anys en grans empreses com Mango o el grup Inditex. Així, ajudarà durant la sessió a "sacsejar, apoderar el talent i aconseguir resultats gràcies a la metodologia Agile i assolir una reflexió ben dirigida i compromisos 100% accionables al finalitzar la sessió", assenyalen des de l'ADA. Les inscripcions estan obertes fins al 20 de novembre.

stats