Societat 19/10/2017

Jornada de formació en sostenibilitat de l'Andorra Convention Bureau

Una vintena de persones reben orientacions per tenir en compte el medi ambient en l'organització d'esdeveniments per a empreses

Ana
1 min
Un moment de la jornada. / ANDORRA TURISME

Andorra la VellaUnes 20 persones, membres de l'Andorra Convention Bureau (ACB), han participat aquest dijous al matí en una jornada de formació orientada a la sostenibilitat aplicada a l'organització d'esdeveniments, segons informa Andorra Turisme.

Diferents experts en la matèria han explicat als assistents el concepte actual de sostenibilitat dirigit a l'estratègia d'una empresa MICE i les tendències del sector. A més, també s'han indicat estratègies de sostenibilitat en empreses que es dediquen a l'organització d'esdeveniments per a empreses en l’àmbit del turisme de negocis, congressos, convencions, presentacions, incentius, etc.

L’objectiu d'aquesta jornada, segons el director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, és “conscienciar i ajudar a les empreses membres de l'ACB a implementar mesures de sostenibilitat en els esdeveniments que organitzen”.

De fet, es tracta d’una tendència cada dia més present en aquest tipus d’esdeveniments d’empresa i és important per Andorra poder avançar en aquesta línia que també enllaça amb l’estratègia de país de lluitar contra els efectes del canvi climàtic.

stats