Societat 20/11/2018

Judici ràpid i llibertat per a l'urbà de Canillo

L'import de les multes que es va quedar puja a 10.000 euros

Joan Ramon Baiges
1 min
Façana del comú de Canillo. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl cap de circulació del comú de Canillo que va quedar-se amb l'import d'algunes multes de circulació ha quedat en llibertat després de ser objecte d'una ordenança penal (judici ràpid).

Òbviament l'agent deixarà de treballar per a la corporació després d'admetre haver-se quedat amb els diners, que algunes fonts valoren en uns 10.000 euros.

El nou sistema informàtic que va implantar el comú ha estat bàsic per delatar el cap i comprovar que havia disminuït escandalosament la recaptació per les multes.

Segons les mateixes investigacions preliminars, aquesta persona hauria desviat els diners de les multes, que cobrava en metàl·lic, en benefici propi, en comptes de dipositar-los als comptes bancaris de la corporació. La policia el buscava des de divendres.

El detingut, de 42 anys, és de nacionalitat andorrana i fa dos anys que ocupava el càrrec de cap de circulació. L'home ha de tornar els diners i deixar de treballar al comú. L'home ha de tornar els diners i deixar la feina al comú.

stats