Societat 27/10/2019

El jugador del Barça Arthur, de vacances amb la nòvia andorrana

Han difós a través d'Instagram una imatge al Coliseum romà

ARA Andorra
1 min
Arthur amb la seva parella andorrana. / INSTAGRAM ARTHUR

Andorra la VellaEl jugador del FC Barcelona Arthur es troba de vacances a Roma amb la seva parella, l’andorrana Pati Santacreu. El jugador i la seva actual xicota fa temps que surten i han publicat conjuntament a Instagram una fotografia davant del Coliseum romà.

La parella ha aprofitat per fer visites als llocs més icònics en l’escapada romàntica que s’emmarca dins dels dies lliures que té ara el jugador brasiler. Arthur té 23 anys, nascut a Goias, i va jugar tres temporades al Gremio de Porto Alegre abans de fitxar pel conjunt català.

El jugador va ser notícia a finals del mes passat quan es va fer pública una fotografia d’una sortida nocturna per Barcelona del jugador brasiler amb amics, entre els quals es trobava Neymar Júnior. Un altre jugador brasiler en aquella sortida era Leo Baptistao. Arthur ja va marxar la temporada passada a París per prendre part en una festa organitzada per Neymar. Llavors també es van fer públiques unes fotos i el migcampista va haver de demanar disculpes.

stats