Societat 25/12/2021

L'antiga deixalleria d'Escaldes ja es fa servir com a aparcament

Arxiu ANA
1 min
La nova zona d'aparcament ubicada on hi havia l'antiga deixalleria d'Escaldes, a l'avinguda del Pessebre.

Escaldes-EngordanyTal dia com avui de fa 10 anys, el 25 de desembre de 2011, va ser notícia...

L'edifici de l'antiga deixalleria d'Escaldes-Engordany ja ha estat enderrocat, i tot i que encara no s'ha dut a terme la construcció del nou aparcament que s'hi vol ubicar, ja se'n fa ús. Després que el passat 15 de novembre s'inaugurés la nova deixalleria comunal a la partida d'Ensucaranes, es van adjudicar les obres d'enderroc de l'antic edifici de la deixalleria de l'avinguda del Pessebre, i aquest ja s'ha tirat a terra.

L'avinguda del Pessebre ja compta amb una nova zona d'aparcament, tot i que encara no estigui enllestida. Les obres d'enderroc de l'antiga deixalleria estan en marxa i la voluntat del Comú és construir-hi un aparcament amb capacitat per a una quarantena de vehicles.

Mentre les obres avancen, però, en els dies festius les tanques permeten el pas als vehicles, i així, durant aquest cap de setmana de Nadal, els veïns de la zona han disposat ja d'una nova zona on deixar els vehicles. Aquest mateix diumenge s'ha pogut observar el futur aparcament amb totes les places ocupades.

stats