Societat 16/09/2022

L'Associació Professional d'Educadors i Educadores Socials d'Andorra convoca la primera reunió informativa

Tindrà lloc el pròxim 22 de setembre, a la sala d'actes del Centre cultural la Llacuna, a partir de les 20 hores

ANA
1 min
La façana del Centre Cultural la Llacuna.

Andorra la VellaL'Associació Professional d'Educadors i Educadores Socials d'Andorra (APEESA) ha convocat la seva primera reunió informativa, adreçada a tots i totes les professionals de l'educació social, que tindrà lloc el pròxim 22 de setembre, a la sala d'actes del Centre cultural la Llacuna, a partir de les 20 hores. La trobada servirà per a la presentació oficial de l'associació i per començar amb les inscripcions de nous socis.

La idea de constituir-se en associació va néixer fa un temps enrere després que un grup d'educadors i educadores socials del Principat mostressin la voluntat de reunir-se i col·laborar entre ells per tal de crear una associació conjunta.

Així doncs, l'objectiu d'APEESA és donar-se a conèixer en el territori andorrà i crear espais de participació i reflexió entorn d'aquesta professió, així com compartir experiències relacionades amb el bagatge professional i la pràctica professional en diferents projectes, programes, serveis, entitats, institucions i recursos.

D'aquesta manera, totes les persones que vulguin participar en la reunió hi podran assistir de manera gratuïta i podran demanar més informació a través del correu electrònic aeesa.andorra@hotmail.com.

stats