Societat 12/01/2023

L'enginyer de 40 anys Mohamed Taouil és el patinador mort

La defunció ha tingut lloc perquè ha caigut del patinet i ha impactat contra les rodes del darrera d'un camió de gran tonatge

ARA Andorra
1 min
Mohamed Taouil

Andorra la VellaEl patinador que ha mort aquest matí en un sinistre a l'Avinguda de Salou és l'enginyer de 40 anys Mohamed Taouil que era pare de dos bessons. Treballava també com a professor a la Universitat d'Andorra i era defensor de la mobilitat sostenible. Des d'alguns àmbits propers al difunt s'han fet públiques mostres de condol pel desgraciat accident.

Avui és un dia trist😢.

El nostre nostre company Mohamed Taouil, enginyer de professió, marit i pare de dos petits bessons, ens ha deixat aquest matí victima d’un desgraciat i malhaurat accident amb el seu patinet elèctric. Gran fan de la sostenibilitat i defensor de la mobilitat verda, una de les seves passions, avui la fatalitat l’ha sorprés.Una molt forta abraçada i ànims als seus familiars i tot el desig pel teu descans etern. Intentarem tirar endavant totes aquelles accions de sostenibilitat per la nostra Andorra que tan haviem compartit i debatut.

Que la terra et sigui lleu Mohamed

El sinistre no està encara tancat respecte a la determinació de les causes. Segons fonts properes al cas, tot apunta al fet que l'enginyer anava correctament pel carril bici amb el seu patinet quan ha perdut el control i ha caigut. La mala sort ha fet que la caiguda el portés fins a la carretera de l'Avinguda de Salou i ha impactat contra una de les rodes del darrere d'un vehicle de gran tonatge. L'impacte li hauria causat la mort.

stats