Societat 26/03/2022

L'EQB de Mercedes-Benz: un dels SUV elèctrics més interessants del moment

El vehicle de fins a set places, disponible a Pyrénées Motors, és la nova versió zero emissions de la marca alemanya

E.C.
1 min
El nou EQB de Mercedes-Benz disponible a Pyrénées Motors.

Andorra la VellaMercedes-Benz, una de les marques més fidels de Pyrénées Motors, ha tret enguany l'esperat EQB, la versió zero emissions del GLB, que demostra ser un dels SUV elèctrics més interessants del moment. El nou EQB conjuga els elements de disseny característics de Mercedes-EQ amb unes línies d'expressió anguloses que denoten una personalitat molt marcada. La possibilitat de disposar de set seients, l'ampli espai de càrrega i el sistema multimèdia MBUX et brinden una experiència de conducció elèctrica totalment nova.

L'EQB Mercedes-Benz de Pyrénées Motors té una autonomia de 592 quilòmetres i un temps de càrrega ràpida de només 32 minuts. El model elèctric, respecte al convencional, permet conduir sense limitacions dins la ciutat, ja que al ser zero emissions no té cap restricció de circulació. A més a més, permet una conducció suau i silenciosa, sense contaminar el medi ambient i disposar d'avantatges d'aparcament i peatges al ser un vehicle ecològic.

Les dimensions són bastant similars al del seu germà GLB, i fan que aquest elèctric ofereixi la mateixa versatilitat i espai interior que el model tradicional; de fet, manté la mateixa distància entre eixos -2,82 metres- i un maleter que pot anar d'uns 495 a 1.710 litres (en la versió de cinc places) o de 465 a 1.620 litres (en la de 7 places). Pyrénées Motors et donarà tota la informació necessària perquè la mobilitat elèctrica et conquisti.

stats