Societat 05/12/2023

L'habitatge, tema central a Andorra la Vella

A més de l'habitatge, altres temes com la higiene, el manteniment de les voreres i la futura renovació de la Plaça del Poble també van ser abordats

Joel Picón
1 min
Imatge del cara a cara entre Astrié i González

Andorra la VellaL’escenari del primer debat de les eleccions comunals del 2023 a la parròquia d’Andorra la Vella entre David Astrié, número 1 de la llista de Demòcrates, Progressistes-SDP i Independents, i Sergi González, número 1 d’Enclar, ha estat marcat per una discussió intensa sobre diverses qüestions importants per als ciutadans.

Un dels temes rellevants va ser l’habitatge, on les dues parts van exposar les seves visions i propostes. Sergi González, d’Enclar, va destacar el projecte “Reviu Andorra la Vella”, amb l’objectiu de reactivar pisos buits o en mal estat per donar-los un impuls i facilitar el lloguer, buscant la col·laboració dels propietaris dubtosos.

D’altra banda, David Astrié va subratllar la importància de la col·laboració entre Comuns i Govern per abordar aquesta qüestió, posant èmfasi en una llei recentment consensuada al Consell que, segons ell, aportarà estabilitat al mercat de l’habitatge.

Astrié va mostrar-se tranquil i ferm, demostrant la seva experiència política com a líder que ja porta dos mandats a la capital. En canvi, Sergi González va adoptar un perfil d’oposició, expressant les preocupacions i propostes del seu partit.

A més de l’habitatge, altres temes com la higiene, el manteniment de les voreres i la futura renovació de la plaça del Poble també van ser abordats al llarg del debat. Amb diferents retrets entre els candidats, el debat va proporcionar una visió completa de les diferents visions i prioritats de les dues llistes.

stats