Societat 08/01/2023

L'Hibernation torna al Pas de la Casa al març

El cartell compta amb grans discjòqueis de renom

ARA Andorra
2 min
L'edició anterior de l'Hibernation al Pas de la Casa.

El Pas de la CasaEl Pas de la Casa tornarà a acollir enguany una nova edició del festival Hibernation, un esdeveniment ja més que consolidat a la població encampadana i que, any rere any, reuneix prop de 5.000 persones per gaudir de la música i l’esquí. L’acte tindrà lloc del 17 al 19 de març i incorpora un nou escenari, amb el qual hi haurà fins a tres actuacions simultànies. Així, l’escenari principal se situarà, com és habitual, al pàrquing del Bullidor, el segon a la platja blanca –on es duran a terme activitats i concerts de dia– i, com a novetat d’enguany, tal com s’ha mencionat anteriorment, s’inclou un escenari al bell mig de les pistes d’esquí de Grandvalira, al restaurant Coll Blanc.

Quant al cartell, la cinquena edició de l’Hibernation Aurora ja ha fet públics els artistesconvidats, entre els quals es troba Vitalic, l’anomenat gegant del directe per la barreja de múltiples estils a les seves sessions; Folamour, que ofereix un còctel de jazz, funk i world music ; Space 92, un dels talents més innovadors del panorama musical, i Cosmic Boys, que barreja els estils techno, minimal i electro, tots ells d’origen francès i amb un gran èxit en l’àmbit internacional al voltant de la música electrònica. El primer avançament de l’espectacle també anuncia, a banda dels artistes mencionats anteriorment, l’actuació del duet format per Pablo Bozzi i Jennifer Cardini, Juli’n Ross, Nico Rodas, Nikko, Camille TRB i Fiorella.

Des de l’organització, el seu director, Hugo Sorel, i el president d’Iniciativa Publicitària, Jean Jacques Carrié, posen en relleu la bona acollida que té l’esdeveniment entre el públic francès i l’efecte crida que dona al Pas de la Casa en una època “en què arriben molt pocs turistes perquè ja s’acaba la temporada d’esquí”. A més, assenyalen que l’edició del 2023 aportarà als participants una experiència més “qualitativa” i “immersiva” gràcies al nou escenari de les pistes, que pretén incentivar l’arribada d’esquiadors a l’estació per gaudir, després de la jornada esportiva, “del millor après ski ”. Les entrades per al festival ja es troben a la venda a la pàgina web de l’Hibernation. Els preus oscil·len entre els 40 euros per a l’entrada d’un sol dia, els 70 per a tot el cap de setmana i els 100 si s’adquireix el passi amb forfet d’esquí.

stats