Societat 06/06/2021

La OTSO Travessa omple de vida el centre d'Encamp

Comerciants i hotelers es mostren satisfets per l'afluència de visitants

ANA
2 min
Una de les participants ha fet la travessa carregant el seu fill.

EncampMés de 300 persones han participat aquest cap de setmana en la 38 edició de la OTSO Travessa d'Encamp. La competició, que per primera vegada ha comptat amb una marató de muntanya de 42 quilòmetres, ha omplert els carrers del centre de la parròquia i ha satisfet comerciants i hotelers. Des del comú han fet una valoració molt positiva de l'esdeveniment, ja que el 35% dels corredors venien de fora del Principat, un fet que posa en relleu el creixent interès d'aquesta competència fora de les nostres fronteres.

Jordi Solé, director d'OTSO, donant els resultats de la travessa.

El conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernández, ha manifestat que els objectius s'han complert perquè la cursa "ha estat un èxit", i ha afegit que "la travessa va ser en 2020 la primera prova després de la pandèmia i ens va funcionar molt bé i teníem clar que havíem de seguir aquest camí".

Resum de la OTSO Travessa d'Encamp

El conseller de comú també ha explicat que la parròquia ha viscut "un cap de setmana de germanor i hem aconseguit que els encampadans ens acompanyessin en aquesta cita sortint al carrer, animant els corredors i els comerciants han estat molt contents". També ha valorat el pilot de la marató i considera que té "un creixement exponencial" per tornar-la a fer l'any vinent.

Una participant arribant a la meta.

L'activitat esportiva ha comptat, tant dissabte com diumenge, amb un Village que ha mantingut l'ambient animat i ha distret els familiars dels participants. En aquest sentit, Fernández també ha volgut agrair a tothom la feina feta, des dels diferents departaments del Comú d'Encamp vinculats a l'organització, però també a les empreses que han posat les parades, els voluntaris, la Creu Roja Andorrana, OTSO Sport i a la Federació Andorrana de Muntanyisme.

Guanyadores al podi.
stats