Societat 17/12/2021

L'Snack Bar Valireta de Sant Julià de Lòria és el guanyador del sorteig de l'ACEL

Arxiu ANA
2 min
Un moment del sorteig de dos cotxes celebrat aquest dissabte a Sant Julià de Lòria.

Sant Julià de LòriaFa 10 anys, el 17 de desembre de 2011, va ser notícia...

L'Snack Bar Valireta de Sant Julià de Lòria, amb el número 19725, ha estat l'establiment guanyador d'un dels dos cotxes que sortejava l'Associació de Comerciants i Empresaris Lauredians (ACEL) en el marc de la  campanya, Comprar a Sant Julià té premi. El segon vehicle serà per a un dels clients del bar que ha comprat la butlleta. El tresorer de l'entitat, Benjamí Costa, ha qualificat la iniciativa de 'molt exitosa' i ha indicat que l'any vinent es repetirà el sorteig, encara que no ha assegurat si es regalaran cotxes o es faran altres obsequis. La campanya, que va començar el passat mes de juliol i s'ha acabat aquest dissabte al vespre, ha comptat amb la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria.   

El número 19725 ha estat el premiat del sorteig que ha fet l'Associació de Comerciants i Empresaris Lauredians (ACEL) en el marc de la campanya Comprar a Sant Julià té premi. El guanyador d'un dels cotxes marca Dacia Sandero ha estat l'Snack Bar Valireta de la parròquia, que és qui va vendre el número a un dels seus clients, que rebrà el segon vehicle.

El tresorer de l'ACEL, Benjamí Costa, ha explicat que l'associació només va repartir els números als aproximadament 90 comerços que es van adherir a la campanya, i cada establiment ha estat l'encarregat de vendre els números entre els seus clients.

El sorteig s'ha fet aquest dissabte al vespre al Centre Cultural i de Congressos lauredià davant de notari. A l'acte hi han assistit el tresorer i la secretaria de l'ACEL, Benjamí Costa i Puri Richi, així com també el conseller de Turisme i Comerç, Enric Naudi i la consellera de Social de la parròquia, Beatriz Lorenzo, ja que la campanya ha comptat amb el suport del Comú de Sant Julià de Lòria.

stats