Societat 08/03/2021

L'ACA supera els 10.000 socis

Amb aquesta xifra es converteix en el club més gran d'Andorra

ANA
2 min
Seu de l'Automòbil Club Andorra.

Andorra la VellaL'Automòbil Club d'Andorra (ACA) inicia el 2021 superant la xifra de 10.000 socis. El pla estratègic liderat pel president, Enric Pujal, el consell directiu i l'equip de professionals del club ha complert els seus objectius, entre els quals hi ha el de consolidar una massa social que el converteix en el club més gran d'Andorra. Tot i la complexitat de la situació actual, l'ACA afronta el futur amb la fortalesa de tenir la confiança de més de 10.000 persones i amb la ferma convicció de continuar treballant per oferir els serveis assistencials de sempre, d'una manera més eficient i personalitzada, mantenint en tot moment el tracte proper que el caracteritza, tal com expliquen en un comunicat.

En aquest sentit, Pujal ha manifestat que al mes de desembre ja havien compartit la notícia que tot i les dificultats de l'any 2020, l'ACA finalitzava l'any amb un EBITDA positiu que garanteix el futur econòmic del club. "Superar la xifra de 10.000 socis, un nombre històric per a l'entitat i per al país, confirma que cada decisió presa amb el consens dels socis ha estat positiva i ha tingut com a únic beneficiari el club i els que l'integren", ha indicat, assegurant que si són el club més gran del país és "perquè els socis l'han fet gran i estem molt agraïts de la seva confiança".

Conscients de les dificultats que pateix el país, l'ACA fa front a un nou període "sense abaixar la guàrdia". Entre les metes per al 2021 destaquen la millora contínua en els serveis d'assistència al soci, en l'activitat d'assegurances, així com en l'augment de la presència en el dia a dia dels socis per mitjà de la targeta financera ACA Master. El club continuarà la seva aposta per l'acció social, mitjançant els diferents projectes de mobilitat agrupats sota ACA Impuls MoraBanc i promovent l'activitat esportiva. Un 2021 en què l'ACA també reforçarà la seva presència com un club de serveis a la mobilitat.

stats