Societat 24/05/2022

L'UHA espera que l'ocupació hotelera d'aquest cap de setmana s'aproximi al 80%

ANA
1 min
Turistes a l'avinguda Meritxell.

Andorra la VellaTal dia com avui de fa 10 anys, el 24 de maig de 2012, va ser notícia...

La Unió Hotelera d'Andorra (UHA) encara amb optimisme l'últim cap de setmana de la campanya Andorra a taula, i ha informat que a dos dies d'iniciar aquest llarg cap de setmana, les reserves ronden el 60% d'ocupació i amb expectatives que s'arribi al 80%. Mitjançant un comunicat, l'UHA ha manifestat que a les parròquies centrals, les ocupacions mitjanes previstes són del 85-90%, mentre que a la resta del país es preveu que els allotjaments s'omplin entre un 65 i un 70%.

La Unió Hotelera ha indicat que els dies amb major grau d'ocupació seran dissabte, en què estarà per sobre del 90%, i diumenge, amb una previsió d'omplir el 70%. La majoria de les estades seran de dos dies, i la UHA es mostra optimista davant del gran nombre de visitants que rebrà el Principat durant aquest cap de setmana, que contribuiran a 'arrodonir els bons resultats de les jornades gastronòmiques Andorra a taula.

En aquest sentit, tot i que la campanya s'allarga fins el 31 de maig, aquest serà el darrer cap de setmana que es podran gaudir els menús. De moment, els establiments participants observen que les jornades estan tenint bons resultats, i esperen assolir la xifra prevista de 4.000 menús venuts.

stats