Societat 07/07/2014

L'Associació Carisma rebrà el premi Homenatge a la Ciutadania de la Massana

L'acte de lliurament d'aquesta cinquena edició serà aquest diumenge per la festa del Roser de la Massana

Ana
1 min
Darrera entrega d'un dels xecs de Carisma / ANA

La MassanaLa cinquena edició del premi Homenatge a la Ciutadania ha recaigut en l'associació Carisma. L'acte de lliurament del premi es farà aquest diumenge, per la festa del Roser de la Massana, durant el qual es descobrirà la placa, amb el nom del premiat, que estarà situada a la plaça de la Ciutadania, al costat dels altres quatre guardonats en les passades edicions: Dolors Ribes, Josep Serra, Antoni Areny i Manel Rivas.

El premi pretén reconèixer la tasca de les persones, col·lectius, entitats, o associacions que han treballat o treballen de forma anònima i desinteressada per millorar el benestar a la parròquia. En aquest cas, el jurat ha considerat la 'clara vocació altruista dels voluntaris de Carisma, que gestionen la botiga de segona mà de forma desinteressada per afavorir les persones que tenen menys recursos'.

Carisma va posar en marxa la botiga amb el doble objectiu de reciclar, donant una vida més llarga als articles que ja no s'utilitzen, i d'ajudar als que ho necessiten, oferint productes a baix preu però també col·laborant directament amb diferents programes socials.

Fa un mes, Carisma va lliurar 12.000 euros a entitats socials del país. Concretament van ser 4.000 euros per al Banc d'aliments de Càritas; 3.000 euros, per al programa de formació CVN del Comú de la Massana; 2.000 euros per a activitats de l'Aula Taller; 2.000 euros nens per a l'Associació d'Amics del poble sahrauí i 1.000 euros més per a l'Associació de Dones d'Andorra.

stats