Societat 27/07/2016

Laura Sallés serà l'abanderada dels Jocs Olímpics a Rio

L’atleta Pol Moya, el nedador Pol Arias, la judoka Laura Sallés i la tiradora Esther Barrugués, a punt per viatjar a les Olimpiades de Rio 2016

Ana
2 min
Pol Moya, Esther Barrugués, Laura Sallés i Pol Arias, els quatre olímpics

Andorra la VellaL’atleta Pol Moya, el nedador Pol Arias, la judoka Laura Sallés i la tiradora Esther Barrugués ja es troben a punt per viatjar a les Olimpíades de Rio 2016. El president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí, ha valorat que aquesta és “una delegació petita però el amb millor del país” assenyalant els mèrits que tots els esportistes han fet per a ser presents en aquests jocs. Martí ha assenyalat com els esportistes es troben en plena disposició per a fer un bon paper competitiu: “Sé que ho faran molt bé”, ha dit.

Els esportistes viatjaran entre el 1 i el 2 d’agost, mentre que la hissada de bandera serà el dia 5. Ha estat a la recepció oficial dels esportistes quan el president del Comitè Olímpic Andorrà ha anunciat que serà Laura Sallés l’abanderada d’Andorra en aquests Jocs Olímpics, segons el president del COA “amb la trajectòria esportiva que té s’ho mereix àmpliament”.

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, ha volgut recordar Mònica Ramírez i Clàudia Guri, que no han pogut classificar-se tot i les expectatives amb què comptaven. La ministra ha destacat com alguns dels esportistes, en concret l’Esther Barrugués, han participat en competicions internacionals.

La judoka Laura Sallés, per la seva banda, coneix quines seran les rivals amb les que competirà, però fins al moment del sorteig, que es farà el dia 5 d’agost, desconeixerà contra qui. El dia 9 d’agost serà el primer combat i assenyala que es troba “en plena forma”. Sallés ha mostrat la seva alegria i sorpresa en saber-se l’abanderada de la selecció andorrana. Per altra banda, Pol Moya, que competirà en atletisme espera fer un bon paper i destaca que el moment de forma en què es troba és dels millors. Mentre, la tiradora Esther Barrugués es mostra tranquil·la davant els resultats i la competició que iniciarà el dia 6, i Pol Arias es mostra igualment tranquil perquè una vegada superada la pressió inicial sap que la competició consistirà a “gaudir i passar-s’ho bé”.

stats