Societat 20/01/2018

L'empresa Copeco Comercial d'Andorra la Vella, víctima d'un robatori

Els fets s'han produït la passada nit i els lladres no han aconseguit endur-se gran cosa

Ara Andorra
1 min
Entrada de l'empresa Copeco Comercial a Andorra la Vella. / E. J. M.

Andorra la VellaL'empresa Copeco Comercial, amb seu a Andorra la Vella, ha estat objectiu de robatori aquesta nit passada. Una dona de la neteja ha estat qui ha donat l'avís a la Policia, que s'ha encarregat d'informar, posteriorment, als propietaris del negoci.

Segons ha explicat en aquest diari el responsable de Copeco Comercial, han estat més les destrosses que han provocat els lladres per entrar, que no pas el que s'han endut, que només ha estat un pot de xavalla i uns 15 euros en efectiu. Per tal d'accedir a l'interior del local comercial, els vàndals han trencat amb un martell el vidre de la porta. El propietari ha assegurat que dilluns posaran la corresponent denúncia.

La Policia, que es va desplaçar fins al comerç quan van rebre l'avís de robatori, va inspeccionar les destrosses i va recollir tota la informació necessària per intentar esbrinar qui o quins han estat els autors de l'acte vandàlic.

No és la primera vegada que l'empresa Copeco Comercial és víctima d'un robatori. L'any passat ja va patir-ne un i, en aquella ocasió, els lladres sí que van aconseguir endur-se una quantitat més important de diners.

stats