Societat 03/06/2018

L'excopríncep francès amb el llaç groc

L'expresident del país gal, François Hollande, s'ha fet una fotografia on sosté el símbol que defensa la llibertat dels presos polítics catalans

Ara Andorra
1 min
L'excopríncep francés amb el llaç groc. / @AngladaMarti

Andorra la VellaUna fotografia carregada de simbologia. L'excopríncep i expresident de la República Francesa, François Hollande, sosté entre les seves mans el llaç groc que simbolitza la defensa i la llibertat dels presos polítics catalans. Així ho ha fet públic en el seu compte de Twitter el fins ara delegat de la Generalitat a França i periodista, Martí Anglada.

El mateix Anglada explica, en una resposta a la xarxa social, que la fotografia s'hauria fet a la Catalunya Nord, quan l'excopríncep presentava el seu últim llibre de memòries, que mostra en la instantània la dona que l'acompanya. Segons l'exdelegat de la Generalitat en aquest mateix acte Hollande hauria apuntat que el conflicte català només es podrà resoldre de manera democràtica i instava a reconèixer la singularitat catalana.

Una actitud que es distancia molt de la que ha emprès Manuel Valls, l'exprimer ministre durant l'era Hollande. Valls ha participat en diverses manifestacions impulsades per Societat Civil Catalana i en els últims temps s'ha començat a parlar de la possibilitat que es postuli com a alcaldable per a Ciutadans a la ciutat de Barcelona.

stats