Societat 29/01/2018

La cuina de l’hospital amplia la seva oferta per a la temporada d’hivern

Com a novetat, s’incorporen plats elaborats amb carn del país

Ara Andorra
1 min
Un dels plats de Bio Bio. / BIO BIO

Andorra la VellaLa cuina i la cafeteria de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell ofereix menjar saludable a totes les persones que fan ús del servei. El nou cap de cuina (juntament amb l'equip de dietistes) ha treballat per millorar i ampliar el servei i ha redissenyat el 50% de plats de la roda de menús. Entre les noves receptes trobem plats de temporada i cuina de muntanya.

Seguint amb la mateixa filosofia culinària, s’ha ampliat la presència de productes ecològics, plats de receptes tradicionals andorranes i s'han incorporat plats amb presència de vedella certificada amb el segell de Carn de Qualitat Controlada d’Andorra.

De la mateixa manera, s'ha adaptat el Tri-plat amb els nous plats de temporada. El Tri-Plat parteix del concepte que un plat saludable ha de constar d'un 50% de verdures, un 25% d'hidrats de carboni i un 25% de proteïnes. Així, Bio Bio continua apostant pels plats saludables i equilibrats inspirant-se en els resultats d’un estudi elaborat per l’Escola de Harvard de Salut Pública i l’Escola de Medicina de la Universitat de Cambridge.

La cuina de l’hospital pretén ser un espai on els usuaris puguin gaudir de la cultura gastronòmica de país i que apropa el receptari tradicional i, al mateix temps, fomenta l'alimentació saludable amb productes ecològics de proximitat.

stats