Societat 09/10/2022

Licitació de les obres de condicionament climàtic de l’edifici annex al Rosaleda

Les ofertes s’han de presentar a la plataforma de contractació del sector públic

ARA Andorra
1 min
El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy.

Andorra la VellaEl Govern, a proposta del ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, la convocatòria d'un concurs públic per licitar les obres de condicionament climàtic i instal·lacions contra incendis de l'edifici annex a l'antic hotel Rosaleda, la seu del Ministeri de Cultura, a la parròquia d'Encamp.

Els treballs emanen de la voluntat del Ministeri de Cultura de traslladar els serveis de l'Arxiu Nacional a les dependències adjacents al Rosaleda. Consegüentment, es projecten les instal·lacions de climatització i seguretat contra incendis de les tres plantes de l'edifici annex per destinar-les a arxius.

La forma de licitació es farà mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària amb un termini d'execució previst de quatre mesos. Les ofertes s'han de presentar a la plataforma de contractació del sector públic, a l'enllaç web que s'indica en el plec de bases, fins al 10 de novembre del 2022.

El plec de bases es pot descarregar gratuïtament als webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern concertant cita. Si es recull al Servei de Tràmits, s'entregarà en paper o bé en una clau de memòria d'acord amb els preus públics vigents. Si és en paper, es lliurarà l'endemà de la demanda. Es pot sol·licitar informació complementària a l'Àrea d'Edificació Pública del Ministeri de Territori i Habitatge.

stats