Societat 19/11/2023

La Llar de Jubilats d'Escaldes tanca temporalment per trasllat al nou edifici del Prat Gran

A partir del 27 de novembre, amb gran expectació, els usuaris es traslladaran a les noves instal·lacions i el servei es reprendrà amb normalitat

ARA Andorra
1 min
La Llar de Jubilats del comú d'Escaldes-Engordany.

Andorra la VellaLa Llar de Jubilats d'Escaldes-Engordany informa als seus usuaris i la comunitat en general que durant la setmana del 20 al 26 de novembre romandrà tancada a causa del trasllat a les noves instal·lacions situades al Prat Gran.

Durant aquest període, tot i la interrupció de les activitats a l'edifici actual, el servei de menjador continuarà oferint-se als usuaris, tot i que amb una dinàmica diferent. Els menús es lliuraran als domicilis dels beneficiaris, establint tres dies específics per a la recollida dels àpats al Prat de les Oques. Els dilluns, els usuaris podran recollir el menjar corresponent al mateix dilluns i dimarts; dimecres, el referent al dimecres i dijous; i divendres, l'àpat del mateix dia.

Tal com informa RTVA, cal destacar que, durant aquesta setmana de transició, l'atenció telefònica es veurà restringida de les 8 del matí a les 5 de la tarda.

A partir del 27 de novembre, amb gran expectació, els usuaris es traslladaran a les noves instal·lacions i el servei es reprendrà amb normalitat. La Llar de Jubilats d'Escaldes-Engordany confia que aquests canvis milloraran l'entorn i la qualitat dels serveis oferts als residents de la tercera edat, consolidant així el seu compromís amb el benestar i la comoditat dels seus usuaris.

stats