Societat 03/07/2019

En llibertat provisional el causant de l'accident mortal de la Massana

L'empresari ordinenc ha fet front al pagament d'una fiança de 30.000 euros i a la retirada del carnet de conduir

Ara Andorra
1 min
L'estat en què va quedar el vehicle de la víctima mortal. / M. R. F.

Andorra la VellaL'home de 69 anys, i conegut empresari ordinenc, que va ser detingut per ser el causant de l'accident mortal de la Massana d'aquest passat dilluns, ha estat posat en llibertat condicional després de fer front al pagament d'una fiança de 30.000 euros. Tal com informa Andorra Televisió, el batlle, a banda de la fiança imposada, ha procedit també a retirar-li el carnet de conduir fins a la celebració del judici, on l'acusat s'enfronta a l'acusació per un delicte d'homicidi i un altre de lesions per imprudència.

El cos d'ordre afirma que hauria fet un avançament irregular en una zona amb línia contínua. El resultat va ser que el cotxe va col·lidir amb el de la víctima, que va perdre el control del vehicle i va xocar contra un mur. La defensa al·lega que el sinistre va ser provocat per una confusió del conductor que estava en aquell moment molt cansat. En l'accident va perdre la vida una veïna d'Encamp de 53 anys i una altra dona va resultar ferida lleu.

Val a dir que el lloc on van succeir els fets ha estat descrit com "un punt negre", on ja han mort tres persones en els darrers anys. Davant d'aquests indicis, el cònsol major d'Ordino ha demanat que "es faci una rotonda a la zona on hi ha hagut el sinistre".

stats