Societat 20/10/2022

Lluís Marín i Clara Grau es fan seu el nou propòsit de Pyrénées Andorra: lluir

Esportista i instagramer, nova imatge de la campanya de tardor hivern

Redacció
2 min
Lluís Marín és la imatge de la col·lecció de moda tardor

El corredor de surf de neu, Lluís Marín, i la jove instagramer i muntanyenca, Clara Grau, són els dos protagonistes de la campanya de tardor i hivern 2022 2023 que Pyrénées Andorra ha presentat aquesta setmana. Esportista i influencer, convertits en models per un dia, han lluït durant una intensa i distesa sessió fotogràfica la nova col·lecció de moda per a la temporada.

Lluís Marín lluint un dels looks de temporada

A través del nou catàleg de moda de Pyrénées Andorra, Marín i Grau mostren les noves col·leccions de firmes de primer nivell com Polo Ralph Lauren, Chloe, Briglia 1949, Alpe, Aristocrazy, Furla, Boggi, Autry, Fedeli, Mentore, Revolution, Jacob Cohen, Flower Mountain, Rains, Semicouture, Hoss Intropia, Brownie, Mus & Bombon, Scotch & Soda, Ikks o Hugo Boss, entre altres. Marques que les tens disponibles a un 20% de descompte només per avui dijous.

Lluís Marín i Clara Grau són la imatge de la nova col·lecció de tardor de Pyrénées Andorra

La campanya coincideix amb el llançament del darrer lliurament de #Propòsits2022 de Pyrénées Andorra, que s’emmarca en el concepte #Lluir. Amb aquest últim objectiu, escollit per acabar l’any amb la il·lusió de que tots i cadascun de nosaltres gaudim del goig de lluir, Pyrénées Andorra clou les diferents propostes que s’han anat desenvolupant al llarg de l’any per commemorar el 75è aniversari de la fundació de l’emblemàtic establiment comercial de l’avinguda Meritxell.

Clara Grau en un dels moments de la sessió fotogràfica
stats