Societat 14/01/2017

Mor el director del Lycée Comte de Foix, François Dechosal

Aquest diumenge a les 11 hores, a Andorra la Vella tindrà lloc la vetlla i a les 16 hores hi haurà una missa funeral a l'esglèsia de Sant Esteve

J.r
1 min
El proviseur del Lycée Comte de Foix, François Dechosal

Andorra la VellaEl proviseur del Lycée Comte de Foix, François Dechosal, ha mort aquest dissabte a causa d'un infart. Dechosal va arribar al país fa uns quatre anys per desenvolupar el càrrec de proviseur, com a responsable de les classes del Lycée i els batxillerats professionals.

Malgrat que l'enterrament tindrà lloc a la seva població natal, a Lorient, aquest diumenge a les 11 hores familiars i amics tindran l'oportunitat de vetllar Dechosal a Andorra la Vella i posteriorment, a les 16 hores hi haurà una missa funeral per donar l'últim adéu al director del centre francès.

La presidenta de l'associació de pares d'alumnes del Lycée Comte de Foix, Sònia Baixench, ha explicat que "era una persona molt propera i oberta, de fet sempre estava disposat a ajudar". La presidenta també ha comentat que "era una persona molt estimada, els meus fills estan molt afectats". Pel que fa a la relació entre l'associació i Dechosal, Baixench ha admès que "sempre hem tingut una relació molt fluida i sempre estava disposat a escoltar-nos".

El Lycée Comte de Foix ha fet arribar un correu electrònic als pares i delegats de classe del centre, per informar-los de la pèrdua, tot i que, Baixench ha destacat que "ja coneixíem la notícia perquè al grup de pares ja ho havien comentat". La fins ara proviseur adjoint, Claude Chaloupy, serà la nova persona que ocuparà el càrrec de forma provisional

stats