Societat 24/10/2023

Tatiana Recuero: "La major part de l'envelliment de la pell té origen a l'exposició a factors mediambientals i es cultiva principalment al llarg de les dues primeres dècades de la vida"

Training Manager Spain Elisabeth Arden

ARA Andorra
3 min
Tatiana Recuero,

Dins el món de la bellesa, Elizabeth Arden ha estat un nom de confiança durant dècades, brindant a les persones productes de cura de la pell i maquillatge d'alta qualitat que ressalten la seva bellesa interior i exterior. Avui, parlem amb Tatiana Recuero, una experta en la indústria de la bellesa i una representant d'Elizabeth Arden, per conèixer de primera mà les novetats més destacades que aquesta firma de renom internacional té per oferir

Quins són els rituals de bellesa imprescindibles de tardor?

Després de l'estiu és possible que necessitem fer un tractament reparador profund. Si hem abusat de l'exposició al sol o no hem dedicat temps a la cura de la pell, aquesta se sent desvitalitzada, seca i incòmoda. En desaparèixer el bronzejat veiem la pell amb un to desigual, taques, manca de lluminositat i les línies d'expressió més marcades. Tractaments amb Ceramides que reparin la funció barrera de la pell, renovadors amb Retinol i potents Antioxidants seran imprescindibles.

En termes generals, el ritual de bellesa ha d'incloure neteja, sèrum, hidratació i fotoprotecció al matí. Un ritual senzill i eficaç, que sigui fàcil de mantenir en el temps. Només així donarà els màxims resultats.

Quins productes de la vostra firma ens recomana per dur a terme aquestes pràctiques i quins productes podem introduir a la tardor?

La nostra línia de cures Ceramides ofereix un ampli catàleg de sèrums encapsulats, formulats amb els ingredients més efectius per abordar de manera específica cada necessitat. Retinol, àcid Hialurònic, Vitamina C, Ceramides, entre d'altres.

Aquests sèrums s'integren fàcilment al ritual de bellesa de cada usuari, aplicant-los al matí i/o a la nit a continuació de la neteja i abans de la hidratació. En ser encapsulats són purs, potents i tremendament eficaços.

També podem optar per l'alta tecnologia cosmecèutica de la línia Prevage, que amb el seu poderós antioxidant Idebenona reverteix significativament tots els signes de foto envelliment, arrugues, taques i manca de fermesa, a més de proporcionar una pell visiblement revitalitzada i saludable.

L'envelliment de la pell és una de les grans preocupacions dels consumidors? Quin motiu ho explica?

La major part de l'envelliment de la pell té origen a l'exposició a factors mediambientals i es cultiva principalment al llarg de les dues primeres dècades de la vida. Això explica que a bona part hi hagi un desfasament entre l'aspecte que mostrem i la nostra edat.

Una pell amb aspecte envellit compromet la nostra imatge, ens fa semblar més grans i menys competitius. Mentre que una pell d'aspecte jove, amb un aspecte uniforme i lluminós transmet una bona salut, eleva el nostre atractiu i fins i tot pot incentivar la confiança en un mateix. En definitiva, ens preocupa perquè tots volem mostrar la nostra millor versió i una pell cuidada d'aspecte jove pot impactar de manera molt positiva. A més, actualment, les possibilitats de millorar els signes d'envelliment i endarrerir-ne l'avenç des d'un abordatge no invasiu, amb cosmètica, és enorme. Al mercat hi ha fórmules avançades que han demostrat resultats realment efectius, així que no hi ha excuses per lluir la millor pell.

Escoltem parlar de l'àcid hialurònic i el retinol, però què en sabem? Fem un bon ús o ens deixem emportar per les tendències en cosmètica?

En els darrers anys el consumidor ha començat a interessar-se per la cosmetologia. Li agrada conèixer els ingredients dels productes i com funcionen. No obstant això, la formulació cosmètica és una ciència complexa. No és només barrejar ingredients.

Els ingredients de forma aïllada no aporten un gran valor, el que fa únic i eficaç un producte és la seva fórmula sencera, per això el consell al punt de venda és tan important. A més, les necessitats de cada consumidor són exclusives i, per tant, la prescripció hauria de ser personalitzada.

Els assessors coneixen àmpliament les especificacions de cada producte, per a quines necessitats estan recomanats i com fer-los servir per aconseguir els millors resultats, deixar-se aconsellar pels experts és la millor de les recomanacions.

Quines novetats presenta la signatura?

Acabem de llançar la Crema Renovadora Retinol+HPR Ceramide Water Cream. Un tractament que redueix visiblement les arrugues en tan sols una setmana. És un producte molt innovador perquè està formulat amb Tecnologia Retinol d'Alta eficàcia, que és 10 vegades més potent que el retinol pur i suau amb la pell. Aquesta crema ho fa tot, allisa, retexturitza, hidrata, reafirma, minimitza els porus... el 100% de les que ho han provat aprecia una reducció d'arrugues després de 4 setmanes. La textura de la crema la descrivim com a "Water Cream", que és molt lleugera i s'absorbeix de forma immediata, però deixant un gran confort a la pell. A més, aquesta nova crema es pot utilitzar tant de dia com de nit, i el flascó airless dosifica la quantitat necessària en cada aplicació.

stats