Societat 10/01/2019

Pop rock del 90 per viatjar a través del temps amb Mamapop

L'organització preveu arribar als 90.000 euros amb el total de totes les edicions, que es destinaran íntegrament a l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida

T. Navarro
2 min
Cartells del proper concert de Mamapop, el 9 de febrer a Andorra la Vella. / T. N.

Escaldes-Engordany'Fliparàs!' És el lema amb el qual Mamapop vol convidar tothom al pròxim concert que faran a Andorra, el 9 de febrer a les vuit del vespre al Centre de congressos d'Andorra la Vella. Un espectacle on sonaran els èxits de grups com Mecano, Danza Invisible, Luz Casal, Els Pets o Rosana. La vetllada està organitzada conjuntament amb l'Associació de Dones d'Andorra, amb el propòsit d'"aportar el nostre granet de sorra" en una causa amb la qual "ens sentim identificades".

L'entrada té un cost de 25 euros i es podrà adquirir per primera vegada a través d'una plataforma de venda en línia, on es podrà escollir la butaca. En cas de voler-la adquirir en format físic, les persones interessades podran comprar-les a un dels quatre centres educatius d'Inlingua, on també es podrà escollir seient. "Les entrades pels dos passis del concert de Lleida es van esgotar en dues setmanes", ha comentat el fundador de Mamapop, Manel Simón, que també ha destacat que, aquells que no van poder anar al primer concert, poden venir fins al Principat per viure l'experiència.

En l'edició anterior, Mamapop va recaptar 72.000 euros de benefici, que es van destinar íntegrament a l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. Enguany, i tenint en compte les xifres del 10 de novembre en el concert de la capital lleidetana, l'objectiu és arribar als 90.000 amb la suma de totes les edicions.

Aquest dijous Mamapop ha fet públic un vídeo per promocionar l'esdeveniment:

stats