Societat 25/06/2021

Manifestació per reconèixer els drets del col·lectiu LGTBIQ+

La cita tindrà lloc el proper 28 de juny a partir de les 20 hores a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella

ARA ANDORRA
1 min
Una manifestació del col·lectiu LGTBIQ+.

Andorra la VellaContracorrent Andorra, amb el suport de Diversand i el Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, organitza el proper 28 de juny una manifestació per exigir que els drets de les persones LGTBIQ+ siguin reconeguts i assegurats al Principat en tots els àmbits. En especial es posarà l'accent sobre els drets del col·lectiu trans, ja que des del punt de vista de les associacions "és un dels que més dificultats té a l'hora de desenvolupar-se dins de la societat, i un dels més discriminats en aquesta".

La protesta, que es durà a terme amb motiu del Dia internacional de l'Orgull LGTBIQ+, s'iniciarà a partir de les 20 hores a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella i finalitzarà a la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany al voltant de les 21 hores. Serà una manifestació pacífica on es demanarà a tots els assistents el respecte de totes les mesures sanitàries com són la utilització de la mascareta per a les persones majors de 8 anys, el rentat de mans amb gel desinfectant, i fer el recorregut de manera ordenada guardant les distàncies interpersonals.

Aquest acte té com a finalitat "fer visible públicament la problemàtica social esmentada i la solidaritat dels joves d'Andorra". A l'últim, tal com s'ha acordat, "en tot moment es vetllarà per l'ordre públic, la salut pública i el mobiliari urbà".

stats