La noia morta trobada a Tristaina formava part del grup excursionista que va avisar de la desaparició

Els serveis d'emergència han confirmat la defunció aquest diumenge al migdia

La noia de 25 anys desapareguda el dissabte al vespre a la zona de Tristaina ha estat trobat morta aquest matí entre el pic de Tristaina i l'estany Fourcat, ja al costat francès. Els serveis d'emergència francesos i andorrans han confirmat la defunció després de buscar-la durant tota la nit en un operatiu de recerca que ha inclòs el cos de bombers i el de policia andorrans.

Finalment, els cossos d'emergència francesos han estat inclosos en la cerca perquè el cos trobat per uns turistes francesos estava situat en territori de l'estat veí. Durant el matí de diumenge s'ha treballat en la zona dels fets per confirmar la identitat de la noia. El cos ha estat localitzat en un camí molt estret  que fa el trajecte entre els dos pics, La forta inclinació i les condicions climatològiques adverses, com la boira, haurien pogut influir en la caiguda de la noia. 

El grup d'excursionistes del qual formava part va decidir pujar al pic de Tristaina el dissabte, i ella els havia d'esperar a baix. Quan els seus companys no van trobar-la ni en el punt acordat ni en el pàrquing on tenien el cotxe, van donar l'avís de la desaparició. El mateix vespre i durant la nit, diversos grups de rescat i helicòpters van iniciar l'operatiu de recerca, i l'han prosseguit aquest diumenge al matí, fins al moment de rebre l'avís que ha confirmat en la defunció de la noia de 25 anys.